Followers

Saturday, March 26, 2016

A come back .

Tudiaaa rasanya dah bertahun dah tak pernah post apa apa . 

Malam ni tak dapat lelap mata terus macam rajin naik post something . Haha

Azam baru nak rajin update blog balik la , rasanya dunia blogging ni never out of date kan ..? 


Now dah habis belajar , tunggu posting jadi cikgu , hopefully dalam tahun ni la .


Currently working dekat sebuah Legal Firm , Daniel & Wong jadi kerani , urus urusan loan jual beli rumah . 

The best part aku belajar macam mana proses jual beli rumah sama ada dari pihak pembeli dan penjual dan pihak yang menguruskan proses jual beli rumah.


Syukur sebab dapat rezeki belajar benda baru dan hidup di Kuala Lumpur yang ada segala jenis manusia ni dan aku rasa aku belajar lebih menghargai apa yang ada di sekeliling. 

Sunday, January 12, 2014

random

assalamualaikum




"Sometimes, the only reason why you won't let go of what's making you sad is because it was the only thing that made you happy."