Followers

Monday, October 22, 2012

SENYUM SAMPAI LANGIT...(^______^)

assalamualaikum...

selalu kita dengaq senyum sampai telinga kan tapi ini senyum sampai langit





  disebabkan aku baca novel ni dah lama.aku terlupa nama watak dia.

post sebab dah lama dok dalam draft.

tapi basically novel ni pasai girl(yang still study) and guy(yang dah keja) more less pasai kawen time belajaq la yang perempuan tu.


pesanan penaja: teringat classmate aku yang dah kawen yang datang kelas berhelmet pink..sweet..awai betoi jodoh dia..semoga berbahagia ke akhir hayat(sungguh lambat aku wish) but yeah they still pengantin baru semoga berbahagia ke anak cucu cicit dan apa cit yang ada lepas tu


senyum sampai langit =)








4 comments:

Arsyad Muhamad said...

adakah anda pun mahu kahwin semasa belajar? hehehe :P

MESSYSERABUT said...

aku nak kawen time belajaq jugak! hahaha... btw hang pun dah tak lama tu akan berubah jugak title jadi suami org. tahniah la...

nazril hayat said...

saya menunggu seorang yang cool..hahahaha

CikguShasha ^ ^ said...

quite great story.