Followers

Friday, October 5, 2012

TRAGEDI AIR SABUN

Assalamualaikum peeps*ada org baca ka blog aku?*heee

WATAK WATAK DI BWAH TIADA KENA MENGENA ANTARA YANG HIDUP ATAUPUN YANG DAH MATI.SO KALAU SAPA SAPA TERASA TLG LA PUJUK DIRI SENDIRI SEBAB TAK DAK SAPA NAK P PUJUK.XD


tersebutlah kisah ketika di malam minggu.ketika hujan renyai renyai di maktab ni.nasib baik perlis xbanjir.kalau tak mmg aku balik ruma(suka lari tema tau bila nak cerita)

back to the story. aku guna bahasa melayu moden bukan kuno sebab aku rasa aku akan mengalami kecelaruan berbahasa yang kronik.

aku dengan member aku dok lepak lepak dalam bilik mencari mood yang tak penah nak mai untuk stadi paper literasi nombor sebab nak ada UAK isnin ni. sembang pom pang pom pang aku cakap kat dia nak balik bilik sat nak ambik henset.lpas tu ada msg dari si tettt(bukan nama sebenar).

mintak nombor dia.aku dah dpt agak dah msti pasai si polan tu sebab si tttt pngantar msg dan si polan(bukan nama sebenar) tu ada skandal.sedang menjalankan hubungan yang matang(ayat standard artis la)


tiba tiba kawan aku mai bilik aku sambil berlari lari cerita yang si tetttt tu msg dia tya pasai si polan tu...kan betoi apa yang aku agak.

rupanya si polan tu merajuk dgn dia and yada yada yada(malas nak ceta panjang)


DAN

dalam dok msg msg tu si tett tu cakap dia sampai nak minum air sabun sebab si polan tu merajuk dengan dia.

kami apa lagi.gelak tak mau mau la sampai nak terkencing terberak semua ada sebab ayat dia sgt hiperbola. tak dak ayaq lain ka chek nak minum selain ayat sabun??over sgt pulak aku rasa.merajuk ja pun bukan bercerai.hahahahaha


kalah novel novel yang aku baca. kisah ni kalau buat drama kompem la malatops macam meriam sebab tragik dan sadis sgt cara hero tu solve problem bila dia kecewa. minum ayaq masak banyak banyak pun xpa. dah la baik untuk kesihatan. ayaq sabun ada apa??


moral of the story: kalo apa apa pun yang terjadi sila la pikir dgn rasional bila nak buat sometin' tu sebab effect diri sendiri. 


hahahahahaha.lawak gila.

3 comments:

Arsyad Muhamad said...

mungkin thats the only water yg ada kt umah dia..haha

nazril hayat said...

hahaha mungkin. air sabun beroperisa epal.yummmyyyy...

MESSYSERABUT said...

i love tp play with air sabun. hegeh dia yang nak minum air sabun tu. air oren ada x nak minum,